L'asssociació i els seus objectius

descripcio

Startups Penedès neix amb l’objectiu de promoure i potenciar les iniciatives en models de negoci online i desenvolupar idees i propostes en aquest sentit, amb la finalitat de convertir-les en models de negoci reals, sòlids i amb garanties d’èxit.

A part de mesurar, assessorar i guiar a les persones amb idees de negoci online, Startups Penedès també te l’objectiu d’unir els perfils professionals necessaris per abordar i desenvolupar cada model de negoci, cercant i agrupant els perfils professionals necessaris en cada projecte en concret.

En els casos que una idea de model de negoci aprovat per la nostra entitat requereixi d’un espai, infraestructura i ubicación en un entorn adequat per tal de desenvolupar-lo, durant un temps determinat a concretar, Startups Penedès disposa d’un espai de coworking que gestiona mitjançant un conveni amb l’Ajuntament de Vilafranca, propietari de l’espai coworking esmentat.

I per tancar els requeriments bàsics d’una nova empresa amb un model de negoci online que requereix d’inversió económica, si és el cas, Startups Penedès assessora i gestiona inversors que volen participar i apostar per aquest tipus d’iniciatives empresarials (Business Angels). També es disposa de grups inversors assessorats per la nostra entitat que poden estar interessats en participar i finançar startups.

En extracte, la vocació d’Startups Penedès és unir talent + recursos + mitjans per a crear models de negoci online sòlids i convertir-los en empreses online amb projecció i garanties.